مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×


انجام بیش از 9 هزار آزمایش و بازدید کنترل کیفیت گندم، آرد و نان در استان زنجان

 
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از انجام بیش از 9 هزار و 320  آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم تا 20 آذر ماه سال 1403 خبر داد.
 
به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت محصولات حوزه آرد و نان بیش از 9 هزار و 320 آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم توسط اکیپ‌های نظارت واحد کنترل کیفی اداره انجام شده است.
 
زمانی افزود: 6800 آزمایش در حوزه کنترل کیفیت گندم های تولیدی استان که به بررسی درصد سن زدگی، هکتولیتر و محتوای گلوتن و پروتئین و سایر شاخص‌های ارزیابی کیفی گندم انجام گرفته است.
 
وی گفت: 2310 آزمایش کنترل کیفیت بر روی نمونه‌های آرد اخذ شده از محل کارخانجات و واحدهای خبازی انجام شده که شامل آزمون های سنجش رطوبت، پروتئین، گلوتن، سبوس گیری، pH، زلنی، دانه بندی و آزمون های میکروبی صورت گرفته است.
 
ولی اله زمانی خاطرنشان کرد: نظارت واحد کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان از نحوه‌ی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسه‌گیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری می‌نمایند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصه‌های استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند .
 
 مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان عنوان کرد: 210 آزمایش کنترل کیفیت نمونه نان‌ اخذ شده از محل واحدهای خبازی استان از منظر کیفیت پخت و عدم استفاده از افزودنی های غیر مجاز در طول 9 ماه سالجاری صورت گرفته است.
 
زمانی در ادامه افزود: در این بازدیدها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.

 

وی اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشوری در سه  سال گذشته جزو 3 استان برتر قرار دارد.

 

شایان ذکر است در استان زنجان 6 کارخانه آرد سازی، سالانه نزدیک به  125 هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت تولید می‌کنند.

#کد_خبر_83_1403
لینک خبر در سایت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان:
https://B2n.ir/w33769
 
لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661
20 آذر 1403 وحید اکبری 41
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025